Middle East Bitumen Supplier

Iran bitumen exporter & supplier

Middle East Bitumen Supplier

Iran bitumen exporter & supplier

کاربرد قیر کات بک (CUTBACK)


قیر کات بک (CUTBACK) مخلوطی از قیر ۸۰/۱۰۰ و نفت سفید می باشد. قیر کات بک (CUTBACK) دارای انواع مختلفی است. انواع قیر کات بک (CUTBACK) و کاربرد هر کدام در زیر آمده است.

  • کات بک شماره ۱۰/۱۵ نوعی از قیر کات بک (CUTBACK) است که آن را بر روی سطح جاده ها می پاشند و برای آغشته کردن سطح جاده به کار می رود. این نوع قیر باید در درجه حرارت ۷۰ تا ۱۰۰ درجه فارنهایت استفاده شود.
  • کات بک شماره ۵۰/۱۰۰ برای پوشش سطحی جاده های با ترافیک سبک استفاده می شود. و باید در دمای ۱۴۰ تا ۱۷۶ درجه فارنهایت استفاده شود.
  • کات بک ۱۵۰/۲۵۰ برای پوشش جاده های بزرگ و با ترافیک سنگین استفاده می شود و در دمای ۲۵۷ تا ۲۷۵ درجه فارنهایت استفاده می شود.
  • کات بک ۴۰۰/۶۰۰ برای پوشش سطحی در فصول گرم سال استفاده می شود. و در دمای ۲۷۵ تا ۳۰۰ درجه سانتی گراد استفاده می گردد.

انواع دیگر قیرهای مخلوط با حلال شامل قیر RC، MC و SC  است. از قیر RC برای آسفالت نواحی سرد سیر استفاده می شود. قیر RC مخلوطی از قیر و نفتا (بنزین) است و از قیر MC برای ایجاد پوشش در مناطق دارای شرایط آب و هوایی معتدل استفاده میشود.  قیر SC بوسیله نفت گاز رقیق شده است و برای نواحی با آب و هوای گرم مورد استفاده قرار می گیرد.

نوع دیگری از قیر کات بک (CUTBACK) داریم که به کات بک ۰/۱ معروف است. این نوع قیر بسیار رقیق بوده و دارای ۶۱ تا ۶۵ درصد قیر و ۳۹ تا ۳۵ درصد حلال است.

شرکت تولیدی و صنعتی فیدار فعال در تهیه، بسته بندی و فروش انواع قیر با بیش از دو دهه سابقه فعالیت در نزدیکی شهر اصفهان و منطقه صنعتی محمدیه واقع شده است.

برای اطلاع از محصولات و خدمات شرکت از لینک های زیر بازدید کنید:

درباره شرکت فیدار اصفهان

تولید بشکه فلزی

قیر پلی بگ

تماس با شرکت فیدار اصفهان

 

پالایشگاه

پالایشگاه اراک

این پالایشگاه که ظرفیت آن 150000 بشکه در روز است بین سالهای 1368 تا 1372 ساخته شده و در تیر ماه 1372 با ظرفیت اولیه 7500 بشکه در روز شروع به کار کرد و با تکمیل اولین واحدهای تبدیلی این ظرفیت به 93500 بشکه در روز افزایش یافت. در دی ماه 1373 یک هیدرو کراکر نفت گاز با ظرفیت 24500 شروع به کار کرد و سه ماه بعد بقیه واحدها نیز راه اندازی شدند. این واحد فرآیند پالایش را روی نفت خام که در لوله ای با قطر 25 اینچ از میدان نفتی اهواز- آسماری گرفته می شود انجام می دهد و مجهز به 71 تانک ذخیره با ظرفیت کلی 7 میلیون بشکه است.

پالایشگاه بندر عباس

این پالایشگاه در نزدیکی شهر بندر عباس که یکی از مهمترین بندرگاه های خلیج فارس است واقع شده است. طراحی این پالایشگاه در سال 1369 آغاز شد و در سال 1378 راه اندازی شد. ظرفیت این پالایشگاه 232000 بشکه در روز است که 220000 بشکه آن در روز نفت خام و 12000 بشکه در روز NGL از سرخون است. طراحی پالایشگاه بندر عباس بر پایه ویژگی های نفت خام سنگین است. هدف از ساخت این پالایشگاه تأمین نیاز داخلی و کمک به صادرات می باشد. بیشتر مراحل طراحی این پالایشگاه تحت نظارت مهندسین و مشاورین ایرانی بوده است.